Kami bersaksi dikau telah sampaikan dakwah ya Rasulullah Habiballah !

SADAQAH JARIAH

SADAQAH JARIAH

Sabtu, Mac 19, 2011

Hari-hari terakhir cuti...

Picture courtesy  of cartoonstock.com


Salam pagi Sabtu..

Ini hari kedua sebelum buka sekolah, kalu kt kelantan, teganu dan kedah esok dah start balik cuti..

Misi hari ni pulun tanda paper exam yg tinggal satu bundle lagi..Mr Hubby pagi-pagi dah turun ke kantor..Nur lak masih tidur keletihan, balik lewat dari umah kak ipar malam semalam..sampai kt umah dah kol 1.30 pg..Cian anak ummi..

Petang semalam pergi melawat kakak ipar yang baru menyambut org baru..Namanya Nur Yaseerah, waktu lahir hanya 2.25 kg dan pada masa tu, kakak ipar baru masuk 35 minggu.alhamdulillah sihat, semalam dah naik 2.70kg..:) Anak ini merupakan anak ke empat dlm keluarga..

Okess..Nur pun dah bangun..nak pergi sekolah sekejap,nak ambil sijil pelajar ada sikit lagi nak setel..So, apa rancangan mommies semua hujung minggu ni maklumlah cuti dah nak abis kan...

7 ulasan:

nadia ar-rumaisha berkata...

tadi waktu balek dari kerja, saya singgah ke pantai sekejap...ambil angin, bersendiri utk fikir apa yg saya harus lakukan...

then, saye tengok ramai parents yang bawak anak-anak mereka berkelah kat situ... maybe mereka sedang habiskan sisa cuti sbelum anak-anak mereka bergelut dengan buku-buku sekolah lepas ni...

seronok tengok...

humayraa berkata...

Okess..

Bestnye ke pantai, lama ummi tak ke pantai..
Itu adalah caranya nak bagi anak-anak timbul minat dan fokus pada pelajaran...

Zue AnnaLeeya berkata...

tulah kan???? mcm kejap jer cuti... hehehe... ingat esok pon nak bwk anak2 gi jln2... isnin dah start skolah balik kan???

Puan Kutu berkata...

selamat kembali ke sekolah..:)

humayraa berkata...

Zue, elok jugak tu..biar fresh ckit fikiran anak-anak..esp yg dok asrama...

Puan Kutu...time kasih..huhu

yanti isa berkata...

selamat kembali ke sekolah .

humayraa berkata...

Hehe..yanti..

timo kacih..tengah work hard ni...marking paper...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Our Princess' Big Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Belog Sifu Yang Baik Hati

Sapaan Manja Buat Ummi dan Baby Nur

Get this widget

Tamu kita saat ini..