Kami bersaksi dikau telah sampaikan dakwah ya Rasulullah Habiballah !

SADAQAH JARIAH

SADAQAH JARIAH

Jumaat, Mac 18, 2011

Emm..nyamannyeee..


Picture courtesy of pixelahead.com





Emmm..bestnye kalau dapat bercuti ke tempat di atas..Ummi walaupun sekarang sedang cuti sekolah, tapi terperuk kat umah je..Takpe-takpe jangan sodih-sodih..

Biasalah kan, mr hubby tak cuti.Dok kat rumah dapat jugak masa dan peluang bercuti-cuti dgn baby Nur.Takpe, walaupun tak dapat pegi dalam realiti dapat pegi dalam blog pun cukup dah,kan kan...hehehhe



Picture courtesy of Beautifulcanada.net



Destinasi pelancongan impian ummi kat Malaysia ni ialah
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
lagik scroll
-
-
-
-
-
;)
-
-
-
-
-
-
-
jangan mare, nanti kena jual..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Pulau Perhentian, Terengganu..teganu kiter yeee

Camano ngan mommies mommies sumer, kat mana destinasi impian yg nak pegi dlm mesia ni, takpun ade yg nak kongsi tempat menarik yg menambat hati yg deme telah sampai..kan..Feel free to share, manalah tahu yg lain dapat idea nak pegi melancong dgn keluarga tercinta pulak lepas ni..:)

I tengkiu in advance...cinyumm cikit...:))

Picture courtesy of Beach-backgrounds.com





10 ulasan:

Fadzillah Kamarudin berkata...

ohh...
nak pegi langkawi...
xtau napa...
mata ni asik nampak langkawi ja...
hahah...

Nora Shahaira berkata...

nak pergi...tp ntah la asyik tak de jodoh nk bercuti...mana2 pun ok..

humayraa berkata...

Fadzilah..ummi pernah pegi langkawi tapi pada masa tu belum berkeluarga sendiri, pegi ngan kawan.masa tu, hanya pegi bermalam dan shopping kat kedai, then terus balik..mgkin pergi dgn keluarga feelnye lain kot..hehhe

Akak Nora, a'ah saya pun lama dah tak pergi bercuti..tingin..tapi tak tahu bila.setakat ni belum ada perancangan lg..

:)

yanti isa berkata...

kita serupa ...cuti kali ni kami pun terperap kat rumah je

humayraa berkata...

Yanti, dok kat rumah pun rasa macam cepatnye masa berjalan dah nak abis cuti..

Nanananana
Bila la nak sampai pulau perhentian ni..hehehhe

eda berkata...

dapat bercuti dgn family mmg seronok...saya pun dah lama tak pergi bercuti sejak ada anak kecil ni hihi...

meoww cat berkata...

Terengganu sememangnya best...saya bangga jd rakyat negeri terengganu..

ummi hannaluqman berkata...

teringin gak nak p pulau phentian.....adik ipar cakap....pulau paling cantik yg dia pernah p......tu yg saya pun teringin tu.....tp xtau la bila blh p......

humayraa berkata...

Eda, a'ah betul lah..ummi pun dah lama tak berjalan makan angin..tggu anak besar sikit dulu..

meoww..ooo anak teganung...:)

ummihanaluqman..yeke..terbayang bayang dah keputihan pasirnya...emm

mama zakuan berkata...

dalam hati ni nak pergi tioman..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Our Princess' Big Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Belog Sifu Yang Baik Hati

Sapaan Manja Buat Ummi dan Baby Nur

Get this widget

Tamu kita saat ini..