Kami bersaksi dikau telah sampaikan dakwah ya Rasulullah Habiballah !

SADAQAH JARIAH

SADAQAH JARIAH

Ahad, April 17, 2011

Jom mari kumpul resepi...

As'kum...

Bukan nak tayang resepi..Tapi, nak kumpul idea resepi ape nak masak waktu-waktu petang..
Bagi ummi, ia ikut musim..Contohnye, seminggu hari-hari masak cekodok..Sampai la boring..

:) Pastu tukar resepi lain pulak..Akhir-akhir ni, ummi suka masak puding roti...inshaAllah nanti kite snap gambornye..

So, mommies yg superb sumer, ape resepi yg biasa dimasak waktu petang? Nanti kite pakat-pakat cube..heheh

11 ulasan:

mama zakuan berkata...

tu la kan mama ni bukan pandai sangat masak...heheh...tapi nanti mama cuba cari resepi puding caramel ek

Nida berkata...

Nida ni pun tak pandai sangat memasak.. tapi bila hasil air tangan kita dimakan oleh anak-anak, bersemangat rasanya nak mencuba resipi baru

humayraa berkata...

Mama,..hehe..dialu-alukan..:))

Nida, a'ah ummi bukan terror benar nak masak.. takpe, kite kumpul resepi dulu...takde resepi penuh pun takpe, nama-nama hidangan yg dimasak waktu petang..:)pun boleee

Fara berkata...

ku pon mmg x tau masak..heheh ngaku nih..tp puding roti tu cam best jer..kongsi la kat sini pic n resepi nyer..

putri_nian berkata...

puding roti beshnya..nyum2..puding trifle x de?

Ummi Danish berkata...

tak pandai sgt masak. tp klu makanan yg saya suke, mmg sy pro...:)

atie @ ejay berkata...

jomlah jenguk belog atie :) kat situ ada jgk resipi puding ehehe

http://nicemamaforever.blogspot.com

Abah Yie&Ummi Na berkata...

ummi suka buat koktel atau kek hehe. jom kongsi resepi...singgah lah blog ummi ya

myamyza berkata...

wah bestnya boleh asah skill didapur.. puding roti memang sedap!

salam kenal ya...
http://mummymyza.blogspot.com

deqlis berkata...

deqlis suka karipap dan donut

atau kuih talam atau kuih lapis..

mama zakuan berkata...

dah dapat resepi yang best ke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Our Princess' Big Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Belog Sifu Yang Baik Hati

Sapaan Manja Buat Ummi dan Baby Nur

Get this widget

Tamu kita saat ini..