Kami bersaksi dikau telah sampaikan dakwah ya Rasulullah Habiballah !

SADAQAH JARIAH

SADAQAH JARIAH

Khamis, April 07, 2011

Hobby During Maternity Leave..Cutenyerr

Salamz..Ummi terjumpe gambo-gambo baby cute kat kat blog mommy Ann
Ini penangan lama cuti bersalin,hehhe.Ummi suker nengok gambo baby kena sidai kat ampaian tu, extra cumill...

Selamat menjamu mata..:)











































































.
.
.
.
.
.
.
.
.

So, ape pendapat mommies?..
Kreatip banget...:))




12 ulasan:

eda berkata...

kreatif dan cute sgt...

S.U.F.E.E.N.A.N berkata...

Heeiiiii..geramnyaa tgk..rs nak penyet2...!heheh..

Baby ni sumenya cumel..wajah suci tanpa dosa..tapi still tak mampu menagih simpati mereka yg sanggup membuangnya begitu saja..*tetiba emo..

mama zakuan berkata...

cumilnye...mama suka sangat

ogy berkata...

sooo cute.. geram betul!!

humayraa berkata...

Eda..prefer yg mana satu..

Sufeenan?...

Mama puler? Ogy bagaimana...

Ummi suka yg baby kat ampaian..
cian baby kicik lagi tu...hehehhe

Huda berkata...

alahai..sgt cute miut :)

**Nora** berkata...

comel sangat baby-baby tuh semua......baby yang ada kat rumahni pon comel gakz....:D:D

Fara berkata...

sgt chumell..bby yg pegang payung tu cm real jer..bby yg sama ker or lain2 tuh ehh..??

humayraa berkata...

Huda,,,so cute...geegege

Nora, comel sungguh..ikut je apa yg mak dia buat...

Fara, ummi rasa itu baby yg sama..cu try tengok aksinya yg macam superman..memang superb...hikhik

MamaRifqy berkata...

sangat CUN dan CUTE!!

Ibu Ayra berkata...

so adorable...kratif...comel...

Abah Yie&Ummi Na berkata...

comelllnyer!!! geram je tengok...kreatif lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Our Princess' Big Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Belog Sifu Yang Baik Hati

Sapaan Manja Buat Ummi dan Baby Nur

Get this widget

Tamu kita saat ini..