Kami bersaksi dikau telah sampaikan dakwah ya Rasulullah Habiballah !

SADAQAH JARIAH

SADAQAH JARIAH

Sabtu, April 16, 2011

Ben Ashaari Gegar Lagi


Sdr Ben Ashaari buat segmen lagi: khas untuk bulan April..akan berakhir pada 17 April ini...cepat-cepat ada masa lagi..

Tujuan? Rahsia..n Misteri...tungguuuuu...

Sila lah join di sini, sini ye..

8 ulasan:

EJA berkata...

salam dah follow dan komen.. jom follow dan gegarkan blog eja pulak

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

akutetapaku.com berkata...

hye...

gegar..gegar..gegar..!!!!
gegar d sini...
terbabOOOOOmmMMMM!!!!!

singgah2 la ek di http://akutetapaku85.blogspot.com/

humayraa berkata...

Eja, akutetapaku...

Time kasih datang ziarah...

Anak Ulu Cheka berkata...

assalam dari geng 9

::Miss Hearty:: berkata...

woot..woot..
miss hearty dtng menggegar geng sekampong !!
dr grup 8,no 31^^
jom gegar belog kite jugak~
http://heartylolipop.blogspot.com/

.: noor badriah :. berkata...

gegar gegar!! kasi gegaran sampai kutub utara.. haha. salam singgah.. =)

Lulu caldina berkata...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni…entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu…ngee..

MamaRifqy berkata...

kite dah lame xjoin segmen BA..dulu rajin gak join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Our Princess' Big Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Belog Sifu Yang Baik Hati

Sapaan Manja Buat Ummi dan Baby Nur

Get this widget

Tamu kita saat ini..