Kami bersaksi dikau telah sampaikan dakwah ya Rasulullah Habiballah !

SADAQAH JARIAH

SADAQAH JARIAH

Sabtu, Februari 26, 2011

Hari Sukan di sekolah

Assalamualaikum.. hari ini Hari Sukan dan sekolah ganti bagi Tahun Baru Cina..Penatnya ya amat... Dahla semalam kereta breakdown , berjalan berdukung baby Nur sejauh dalam lebih kurang 1/2 km...Fuhhhh...


Terkejar-kejar ke sekolah coz semalam jugek kena bagi ucapan mingguan..Alhamdulillah, make it on time..tapi penat banyak coz terkejar-kejar..


Mmm today hari sukan tahunan kat sekolah, takde banyak yg menarik.Everything as usual, tapi satu je yg terkilan, pasukan saya tak dapat main untuk final acara tarik tali..coz tali yg digunakan dlm acara tarik tali putus...:(((



4 ulasan:

Fieda berkata...

ummi nur ni seorang guru ke..??

humayraa berkata...

Yupp..saya seorang cikgi sekolah..:)

Nida berkata...

Salam Ummi...

Bila sebut hari sukan.. mesti terbayang terik matahari yang membakar muka..

Nida kalau sukan selalu kena bahagian hadiah...

humayraa berkata...

Salam Nida..

Nak sampaike hari kemuncak tu,Hari Sukan Tahunan, 3 4 minggu sebelum tu setiap petang kena turun padang latihan rumah..Mula2 latihan utk Hari Rentas Desa..kendaian Sukan Tara akhir sekali latihan utk Sukan Tahunan..Sebelum hari Sukan seminggu atau dua minggu pulak, cg2 kena fikirkan tema utk hiasan rumah dan maskot perbarisan..penat gak..tapi hamber rela demi anak-anak didik ku yg tercinta..cewah cewah..:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Our Princess' Big Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Belog Sifu Yang Baik Hati

Sapaan Manja Buat Ummi dan Baby Nur

Get this widget

Tamu kita saat ini..