Kami bersaksi dikau telah sampaikan dakwah ya Rasulullah Habiballah !

SADAQAH JARIAH

SADAQAH JARIAH

Selasa, Julai 19, 2011

Bila Nazir menyerang sekolah..

As'kum..

Salam kerinduan dan ukhuwwah di angin lalu..

Harini dekat sekolah ummi, ada sport check  daripada pihak nazir JPN..sebenonyeTuan Pengetua yg apply utk Pengetua Cemerlang.Jadinya, team drp JPN turun berkampung ke sekolah..
Dlm keadaan tergesa-gesanya, buat pemantauan fail2..Emm fail yg tak dikemaskini jadi mangsa. dan ramai pula orang penting ada hal harini..emmm
Dengar kata team itu akan pergi ke sebuah sekolah lain lagi utk pemantauan..Jadi nak datang Rabu lepas, tapi tiba2 datang pula harini..kelam kabut kami dibuatnya..Bukan tak prepare awal, tapi sebab dah janjinya nak dtg hari Rabu,kami tunggu tak kunjung tiba..emm ingatkan tak datang terus..eniway, takpelah moga2 ada rezeki Pengetua..aminn

6 ulasan:

ummu muhammad berkata...

ohh terseksenye dgn perkataan nazir tuhh.. tkpe ummi chaiyok2!

rindu kt nur n ummi die.. ;)

Kak Aya berkata...

seksa juga kalau kena terjah macam tu, mau tak kelam kabut.

Nida berkata...

Salam Ummi..

Teringat dahulu sekolah kami Jemaah nazir Malaysia berkampung selama seminggu... sekssa sungguh rasanya

humayraa berkata...

A'ah Ummu Muhammad..seksa kan..dengar pun gerun..Mm deme tu sengaja datang hari yg tak dijanjikan.Pas tu sound kat guru kanan sek ummi, sekolah ni lain ye kat sekolah lain yg kami pergi sejam dah guru kanan beratur menunggu..heh takkan nak beratur setiap hari..
Heheh rindu Muhammad ngan ummi nye jugak..:)

Kak Aya, ye kelam kabut betul kami..Yg betul pun jadi tak betul.


Yeke Nida..serba tak kena jadinye kann...

Lizan berkata...

kelam kabut sumer..hihi.. good luck kat pengetua.

humayraa berkata...

Hehe..

Lizan, Pengetua kami coool je..
Kami je yg kelam kabut..

Itu buat cikgu2 sumer sayang tuan pengetua..

apa-apa pun gudluck gak ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Our Princess' Big Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Belog Sifu Yang Baik Hati

Sapaan Manja Buat Ummi dan Baby Nur

Get this widget

Tamu kita saat ini..