Kami bersaksi dikau telah sampaikan dakwah ya Rasulullah Habiballah !

SADAQAH JARIAH

SADAQAH JARIAH

Ahad, Mei 15, 2011

Update GA Nur dan pembetulan diperlukan..:)

Assalamualaikum..:))

Emm blogger ade problem last 2 days..Ummi ader wat entry, tapi dah kena delete..:(

Update, GA..ummi akan siarkan top 20 dan seterusnya top 7,

Cuma perhatian kpd Sayangku Zie, gambar anak tak dapat diakses.. Ummi harap dapat update ngan ummi , kalau boleh sebelum selasa ini ek..tqq

Emmm..Subhanallah, semua anak-anak khalifah pemimpin masa hadapan ni hebat-hebat belake..Susah ummi nk wat pilihan sebenornye..emm semoga ibu-ibu dapat terima pemenangnya  ye sebab top7 ummi yg pilih..
Dan jeng-jeng hadiah utama pula  akan dipilih oleh Nur dari top7..
Ummi ambil keputusan, since yg top 7 semestinya semua hebat-hebat..So, ummi bagi peluang pada Nur untuk memilih dgn undian, kan..:))

Kategori A: Baby Muslim; 36 penyertaan
Kategori B: Baby Muslimah; 38 penyertaan


Timer kaseh sumer..sayangg sumer...;)
Harap semua mommies dapat bersabar ekk..:)


9 ulasan:

Nida berkata...

As-salam..

Takpe.. kami akan bersabar.. :)

Abah Yie&Ummi Na berkata...

wah...semestinya kena sabar menanti :) mudah-mudahan ada rezeki auni....

Nora Shahaira berkata...

huhu..ada la rezeki ndaknya..akak nora penat cari mana entri blogger muslimah tu...rupanya kat blog lagi satu ek..nanti akak jenguk ya...

humayraa berkata...

Nida...:)
Okeeh

Ummina..tengkiu

Kaknora, heheh..:)
a'ah blog GA..;)

fa10 berkata...

ok, mudah2an mereka membesar menjadi anak2 yg soleh dan solehah

Zie berkata...

sALAM UMMI ZIE DAH UPLOAD... SILA DATANG TENGOK YER... HARITU BLOG ADA PROBLUM SIKIT...
HABIS SEMUA GAMBAR HILANG... UHUKSS

http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/03/first-ga-sempena-ulangtahun-ke-10si.html

SILA TERJAH OK

ummu muhammad berkata...

gogogo! ;)

humayraa berkata...

Zie..okess..
beress..tq Zie

mama zakuan berkata...

tak sabarnye...nak tau keputusan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Our Princess' Big Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Belog Sifu Yang Baik Hati

Sapaan Manja Buat Ummi dan Baby Nur

Get this widget

Tamu kita saat ini..