Kami bersaksi dikau telah sampaikan dakwah ya Rasulullah Habiballah !

SADAQAH JARIAH

SADAQAH JARIAH

Rabu, Mei 25, 2011

Top 7

Assalamualaikum wrh...

InshaAllah Top 7..

Kategori A



Kategori B



7. Adik Nur Batrisya Qistina bt Hemlin

InshaAllah, anak-anak yang lain pun sangat hebat, cuma kali  ini adalah rezeki anak-anak yg di atas..:)

InshaAllah, yg tidak mendapat tempat pertama, kedua dan ketiga akan mendapat kiriman ole-ole cute, tanda persahabatan dan ukhuwwah daripada Ummi dan Nur..Nanti ummi upload gambarnye,key..
JazakunnaLLAH khairal jaza'...


Bagi yg belum berkesempatan send alamat, sila hantar alamat & umur anak  beserta nombor peserta & Kategori A/ Kategori B ke
 humayraa09@yahoo.com
p/s: No peserta boleh cek di sini...




Tengggssss..  ;))

10 ulasan:

S.U.F.E.E.N.A.N berkata...

Alhamdulillah..top 7 si kenit saya (no 4..)!:))

Syukran ummi sudi memilih arshirrahman walaupun pesaing2 yg lain juga sangat-sangat hebat dan cumel2 belaka...

Pada khalifah-khalifah agama kecil yg lain..good luck ye..:)

Nora Shahaira berkata...

eh..ada nama izzat la ummi...hehe...minta2 la dpt pape untuk anak nora tu..huhu

Mama Zharfan berkata...

congrats!

JOM singgah blog me kalau sudi!

Nida berkata...

AS-salam..

Alhamdulillah syukur... nama si kecil kami Nur Hanisah bt Mohd Hanafiah tersenarai.. semoga nama itu terus mara ke depan..ameeeeeeennnn

Terima kasih buat Ummi..

eda berkata...

alhamdulillah...hero saya Muhammad Aatif pun tersenarai..tq ummi..harap-harap adalah rezeki Aatif insyaAllah...gud luck juga pd yg lain..

mama zakuan berkata...

tahniah kepada yang berjaya dalam top 7

ummi hannaluqman berkata...

alhamdulillah....luqman tersenarai dalam top 7.... terima kasih banyak2 ummi dan nur.....

humayraa berkata...

Sufeenan, sama2..:)

Kaknora, inshaAllah..
emm inshaAllah ummi sedang tunggu emel beberapa rakan tentang alamat surat menyurat..hehe

Pasai keputusan yg menang, inshaAllah akan ummi upload kan 2/3 hari lagi..selepas proses undian dijalankan oleh Nur..hehhe
Harap sabar ye..

Mamazharfan..:)

Eda, ummihanaluqman..tahniah...

ummu muhammad berkata...

ummi nur...sesungguhnya saya baru perasan ade name Muhammad..top20 hari tu tak perasan langsung..tibe2 ade top7 pulak betul2 kt 7 tu..heheh.syukran! suke sticker name2 baby tu..boleh lekat kat alquran n kitab2 muhammad nanti insyaAllah! ;)

humayraa berkata...

Ummu Muhammad,

Time kasih kembali..:)
Top 20, Muhammad no. 18...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Our Princess' Big Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Belog Sifu Yang Baik Hati

Sapaan Manja Buat Ummi dan Baby Nur

Get this widget

Tamu kita saat ini..