Kami bersaksi dikau telah sampaikan dakwah ya Rasulullah Habiballah !

SADAQAH JARIAH

SADAQAH JARIAH

Isnin, Jun 13, 2011

Keputusan First GA Sempena Ulangtahun ke 10..Si Manja Chumil Bertudung / Berbaju Melayu

Ini post melekat, skroll di bawah utk entri terkini...tq..:))


السلام عليكم



بسم الله الرحمن الرحيم


Pertamanya, maaf terlewat sikit announce...




InshaAllah, ummi akan umumkan pemenang GA...:)



Puan Hakim sedang menjalankan tugasnya..


Sekarang diumumkan bagi Kategori A, Si Manja Muslim


Tempat ke tiga 


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^







Tempat kedua pula ialah


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
skroll lagik..
^
^
^
^
^
^
^
^
^
.
.
.
.
.
.
.






Dan jeng-jeng jeng jeng


Hadiah pertama adalah milik



^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

jeng jeng
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
Tadaaaaa..


.
.
.





Okess, untuk Kategori B, Si Manja Muslimah pula

Tempat Ketiga



^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^



Tempat kedua pula ialah


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
suspens je ummi nih..;)
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
.
.
.
.








Dan tempat pertama ialah


jeng jeng jeng


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
lagi?

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
inshaALLAH tempat pertama ialah
?
?
?
?
?
?
?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ye..:))))))





Top referrer ialah :  Nana

Top commentor :  Kak Nora
Second               : Mamazakuan

Hadiah bonus pada hari tertentu : Chekguazrene

Alhamdulillah, GA Nur sudah ada pemenang...:))

Ucapan tahniah dan mabruk kpd semua pemenang..kepada yg belum ada rezeki menjadi pemenang, jangan sedih...inshaAllah di masa hadapan ummi buat GA lagi,mungkin rezeki ibu-ibu lain pula..macamanapun, ummi sediakan sedikit ole-ole utk ibu-ibu yg tidak berpeluang dapat top 3..:) Klik klik sini ek...

Ummi dan Nur ucapkan berbanyak terima kasih kpd semua peserta, dan minta maaf jika ada tersalah silap di mana-mana, samada sengaja atau tidak disengajakan..

Doa ummi semoga para khalifah cilik kita ini semua akan terus iqamah dengan berpakaian mengikut syarak di samping mendapat pahala sunnah serta tidak lupa pula dari sudut kesihatan..

Satu kisah, ummi pada tahun lepas pernah bawa Nur ke hospital tengok adik ummi masuk wad krn suspect denggi..Masa tu, pakai tutup kepala ala ala topi baby..Tapi masa dlm wad tu, ummi buka.. Seorang misi senior tegur: 'nape tak tutup kepala anak tu, bahaya sebab penyakit masuk melalui kepala'..
Ooo...
Sunnah Nabi saw juga menutup kepala sewaktu masuk bilik air kan..


Harapan ummi agar kita dapat meneruskan silaturrahim lagi selepas ini dan semoga usaha murni ibu-ibu semua diganjari pahala yg berlipat ganda dari Yang Esa..aminnn Ya RABB..

Emm...kepada semua peserta yg belum menghantar maklumat dan alamat, sila berbuat demikian sebelum atau pada 10 Jun 2011..

Sekiranya, maklumat belum didapati sampai ke tarikh itu..proses pengundian akan dilaksanakan sekali lagi bagi menggantikan tempat pemenang yg tidak menghantar maklumat diri dan alamat...

Update, peserta yg dah hanta info d cni..


 




12 ulasan:

Nida berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nida berkata...

As-salam..

Alhamdulillah.. syukur, nama si kecil Nur Hanisah ada tersenarai sebagai pemenang...
Terima kasih buat Ummi dan Baby Nur...

Ini entri penghargaan dari Nida:

http://along-nidar.blogspot.com/2011/05/alhamdulillah-rezeki-anakku-lagi.html

eda berkata...

alhamdulillah..razeki Aatif tersenarai sebagai pemenang tempat kedua kategori A..
Terima kasih Ummi dan Baby Nur..

Nana berkata...

TQ..DAH EMAIL DETAILS

ummi hannaluqman berkata...

syukur alhamdulillah..... muhammad luqman tersenarai.... terima kasih banyak2.....

mama zakuan berkata...

dah dapat e-mail dari mama zakuan kan

humayraa berkata...

Tahniah Nida n time kasih atas entri..;)

Juga tahniah tuk Eda, Nana n Ummihanaluqman...

humayraa berkata...

Mamazakuan, okess dah dpt..tq

ZanaNordin berkata...

as-salam

alhamdulillah...
tak sangka...batrisya (Nur Batrisya Qistina Hemlin) menang tempat pertama GA ummi nie..syukur dan terima kasih buat ummi dan baby nur.

nie detail kami ya ummi

Nur Batrisya Qistina Hemlin
(Zana Nordin)
Jabatan Penjara Simpang Renggam
86200 Simpang Renggam
Johor

phone : 016-7781501

humayraa berkata...

Okey..Mamabatrisha..:)
tq

ummu muhammad berkata...

ummi nuuuuuuur....alhamdulillah rezeki Muhammad! ;) baru sgt samapi dari kampung mlm tadi..mcm terputus dri dunie luar seminggu hehhh ;) terime kasih kepada ummi nur sekeluarge..semuge dikurniakan rezeki berganda-ganda dari tempat yg tidak disangke-sangke..ukhuwwah fillah ummi nur! ;)

humayraa berkata...

Terima kasih kembali Ummu Muhammad..

Semoga ukhuwwah FiLLAH sentiasa kekal ..aminn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Our Princess' Big Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Belog Sifu Yang Baik Hati

Sapaan Manja Buat Ummi dan Baby Nur

Get this widget

Tamu kita saat ini..