Kami bersaksi dikau telah sampaikan dakwah ya Rasulullah Habiballah !

SADAQAH JARIAH

SADAQAH JARIAH

Sabtu, Jun 18, 2011

rINDUNYE kAT bELOGGG..

Assalamualaykumm

Emm rindunye rasa kat belog...Rasa lama betul tak update, macam bersawang pulak...emm maaf ye
Ummi baru siap dan habis tugasan tuk pelajar..marking paper..fussyhh alhamdulillah..:))

InshaAllah ummi tengah menunggu beberapa nama peserta GA Nur yg belum menghantar update..

Sila hantar ke


Nama, alamat, nama anak, umur dan no. peserta...TQ


Kepada peserta yg lain, harap sabar menunggu...

Isnin, Jun 13, 2011

Keputusan First GA Sempena Ulangtahun ke 10..Si Manja Chumil Bertudung / Berbaju Melayu

Ini post melekat, skroll di bawah utk entri terkini...tq..:))


السلام عليكم



بسم الله الرحمن الرحيم


Pertamanya, maaf terlewat sikit announce...




InshaAllah, ummi akan umumkan pemenang GA...:)



Puan Hakim sedang menjalankan tugasnya..


Sekarang diumumkan bagi Kategori A, Si Manja Muslim


Tempat ke tiga 


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^







Tempat kedua pula ialah


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
skroll lagik..
^
^
^
^
^
^
^
^
^
.
.
.
.
.
.
.






Dan jeng-jeng jeng jeng


Hadiah pertama adalah milik



^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

jeng jeng
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
Tadaaaaa..


.
.
.





Okess, untuk Kategori B, Si Manja Muslimah pula

Tempat Ketiga



^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^



Tempat kedua pula ialah


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
suspens je ummi nih..;)
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
.
.
.
.








Dan tempat pertama ialah


jeng jeng jeng


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
lagi?

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
inshaALLAH tempat pertama ialah
?
?
?
?
?
?
?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ye..:))))))





Top referrer ialah :  Nana

Top commentor :  Kak Nora
Second               : Mamazakuan

Hadiah bonus pada hari tertentu : Chekguazrene

Alhamdulillah, GA Nur sudah ada pemenang...:))

Ucapan tahniah dan mabruk kpd semua pemenang..kepada yg belum ada rezeki menjadi pemenang, jangan sedih...inshaAllah di masa hadapan ummi buat GA lagi,mungkin rezeki ibu-ibu lain pula..macamanapun, ummi sediakan sedikit ole-ole utk ibu-ibu yg tidak berpeluang dapat top 3..:) Klik klik sini ek...

Ummi dan Nur ucapkan berbanyak terima kasih kpd semua peserta, dan minta maaf jika ada tersalah silap di mana-mana, samada sengaja atau tidak disengajakan..

Doa ummi semoga para khalifah cilik kita ini semua akan terus iqamah dengan berpakaian mengikut syarak di samping mendapat pahala sunnah serta tidak lupa pula dari sudut kesihatan..

Satu kisah, ummi pada tahun lepas pernah bawa Nur ke hospital tengok adik ummi masuk wad krn suspect denggi..Masa tu, pakai tutup kepala ala ala topi baby..Tapi masa dlm wad tu, ummi buka.. Seorang misi senior tegur: 'nape tak tutup kepala anak tu, bahaya sebab penyakit masuk melalui kepala'..
Ooo...
Sunnah Nabi saw juga menutup kepala sewaktu masuk bilik air kan..


Harapan ummi agar kita dapat meneruskan silaturrahim lagi selepas ini dan semoga usaha murni ibu-ibu semua diganjari pahala yg berlipat ganda dari Yang Esa..aminnn Ya RABB..

Emm...kepada semua peserta yg belum menghantar maklumat dan alamat, sila berbuat demikian sebelum atau pada 10 Jun 2011..

Sekiranya, maklumat belum didapati sampai ke tarikh itu..proses pengundian akan dilaksanakan sekali lagi bagi menggantikan tempat pemenang yg tidak menghantar maklumat diri dan alamat...

Update, peserta yg dah hanta info d cni..


 




Khamis, Jun 02, 2011

Balik kampung dan cuti bersiaran..

As'kum..

InshaAllah kami akan berangkat balik kampung di pantai timur malam ni..

Doakan kami selamat dalam perjalanan..

Ibu-ibu yg join GA Nur yg belum hantar info, boleh hantar nama n alamat ke

humayraa09@yahoo.com

tq..Berehat dari siaran buat seketika, sampai jumpa lagi ye..:))

Rabu, Jun 01, 2011

Siapa mahu tukar header baru...

As'kumm..
Ummi masuk segmen Header Baru By Kei Seichi..



:) Setiap peserta akan dihadiahkan header yg design oleh Mr Kei..
Berminat, godek-godek kat cni ekk..

Terima kasih Mr Kei, due date 3 Jun, sempat lagi..:))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Our Princess' Big Day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Belog Sifu Yang Baik Hati

Sapaan Manja Buat Ummi dan Baby Nur

Get this widget

Tamu kita saat ini..